Amazon komt met een nieuwe robot voor in magazijnen. Astro is speciaal ontworpen om kleine en middelgrote bedrijven een nieuwe dimensie van veiligheid te bieden. Astro, een compacte en intelligente robot, patrouilleert autonoom door het magazijn of bedrijfsruimte en legt de lat hoger dan traditionele beveiligingssystemen.

Astro is uitgerust met AI-technologie en geavanceerde camera's, waaronder een periscoopcamera met nachtzicht. Het kan tot circa 500 vierkante meter in kaart brengen, waardoor het een ideale oplossing is voor magazijnen en grotere bedrijfsruimtes. De robot biedt live videobeelden en slimme waarschuwingen, zodat eigenaren en beveiligingspersoneel 24/7 zicht hebben op hun locatie, ook als ze er niet zijn.

Amazon biedt verschillende abonnementsvormen aan bij Astro, waaronder Ring Protect Pro en Astro Secure, die elk unieke functies en voordelen bieden. Deze abonnementen stellen bedrijven in staat hun beveiligingssysteem aan te passen aan hun specifieke behoeften. Astro kan ook gekoppeld worden aan professionele bewakingsdiensten via Virtual Security Guard voor een nog uitgebreidere beveiliging.

Astro is momenteel beschikbaar voor bedrijven in de Verenigde Staten voor $2.349,99 inclusief vier maanden Ring Protect Pro en Astro Secure.