Het Columbus-kantoorgebouw in Schiphol Cargo World heeft onlangs twee nieuwe huurders verwelkomd: DutchQargo en ACN Air Cargo Netherlands (ACN).

DutchQargo heeft een contract afgesloten voor een oppervlakte van ongeveer 197m² v.v.o. op de begane grond. Dit contract is inclusief tien parkeerplaatsen op het naastgelegen afgesloten parkeerterrein. De overeenkomst met ACN beslaat een kantoorruimte van circa 300m² v.v.o. Beide transacties werden deskundig begeleid, waarbij TREC de transactie voor Dutch Qargo ondersteunde en Savills Nederland die voor ACN.

Het Columbus gebouw onderscheidt zich door zijn architectuur, met een opvallende rode kleur en een combinatie van staal en glas. Gelegen in het hart van Schiphol Cargo World, biedt het bedrijven een dynamische locatie te midden van de bruisende luchthavenlogistiek. "Een gebouw met een karakteristieke architectuur en een gevarieerde mix van huurders uit diverse branches", zoals omschreven in de oorspronkelijke aankondiging.

Columbus is in dit specifieke logistieke gebied het enige kantoorgebouw dat meerdere huurders huisvest. Dit maakt het aantrekkelijk voor zowel startende ondernemers als gevestigde bedrijven die behoefte hebben aan extra ruimte en flexibiliteit. De beschikbaarheid varieert, met units vanaf 35m² v.v.o. tot ongeveer 1.806m² v.v.o.