Delin Property, specialist op het gebied van logistiek en warehousing, heeft een volledig verhuurd distributiecentrum van 17.900 m2 verworven aan de Doornhoek 3950 in Veghel.

Het pand is aangekocht door het Delin Property Dutch Core/Core Plus Logistics Fund, het investeringsfonds van Delin Property. Het in Luxemburg geregistreerde fonds belegt in modern logistiek vastgoed met sterke huurders gelegen op logistieke hotspots in Nederland. Delin Property is samen met enkele institutionele beleggers eigenaar van het fonds.

Het pand op bedrijventerrein Doornhoek is aangekocht van een particuliere belegger en is volledig verhuurd aan twee dochterondernemingen van Fluidra, een beursgenoteerde Spaanse zwembadfabrikant en groothandel.

Raffi Killian, Head of Investments bij Delin Property laat weten: "Deze transactie laat zien dat het hebben van een sterk lokaal team het mogelijk maakt voor het fonds om aantrekkelijke transacties te doen. Het lokale team heeft ons in staat gesteld om deze acquisitie tegen aantrekkelijke voorwaarden te verwerven. De sterke huurder – een grote internationale speler in zijn vakgebied – is sinds de bouw in 2009 in het pand gevestigd. Het pand zal voor onze investeerders een aantrekkelijk inkomen genereren met bescherming tegen inflatie door huurindexatie."