De groene bezorgdienst Cycloon heeft Bikeshift, het recruitmentplatform voor fietskoeriers gekozen als preferred supplier om in Nederland nieuwe fietskoeriers te werven.

De vraag naar gekwalificeerde en enthousiaste fietskoeriers blijft alsmaar groeien, ook bij Cycloon (onderdeel van Bol.com). Bikeshift werft en selecteert fietskoeriers voor de uitbreiding van de teams in steden waar Cycloon met fietskoeriers bezorgt. 

Veel fietskoeriers van Cycloon bezorgen pakketten naast hun studie of ander werk in vooral binnensteden. Cycloon wil de bezorgmarkt duurzamer en socialer maken. De fietskoeriers van Bikeshift zet fietskoeriers voor verschillende opdrachtgevers in als onderdeel van een groene en duurzame last-mile-delivery strategie.

Sander Westenberg, Manager Recruitment van Cycloon: “Naast alle mooie klanten die wij al hebben en onze recente samenwerking met bol.com groeit Cycloon ontzettend hard. Om deze groei te realiseren haken wij graag specialisten aan om ons te helpen. Eén van onze grootste uitdagingen is het vinden van goed gemotiveerde fietskoeriers. Iets waar Bikeshift ons al langere tijd succesvol bij helpt, vandaar de keuze om de samenwerking uit te breiden! Wij zien in Bikeshift een partner die ons zowel op de korte als lange termijn kan helpen onze doelen te behalen.