De PostNL-top blijft niet samenwerken met pakketdirecteur Liesbeth Kaashoek en commercieel directeur Arno van Bijnen. Dat heeft PostNL intern bekend gemaakt. Het management onder het bestuur breidt wel verder uit.

De ingreep is het resultaat van een herstructurering waarbij de functies van de twee adjunct-directeuren worden gesplitst of komen te vervallen.

„Na een lange en succesvolle carrière bij PostNL zijn de interne veranderingen een natuurlijk moment om hun loopbaan buiten het bedrijf voort te zetten. In het komende halfjaar zullen zij zorgen voor de opbouw van de nieuwe organisatie en voor een soepele overdracht van taken en verantwoordelijkheden, waarna zij PostNL per 1 februari 2023 verlaten."

Kaashoek en Van Bijnen zijn divisiedirecteuren en vallen net onder de raad van bestuur.

Een woordvoerder van PostNL bevestigt het vertrek aan De Telegraaf: "De wereld om ons heen verandert en e-commerce wordt steeds belangrijker. PostNL wil het management van dit bedrijfsonderdeel verder verankeren in het management. Door deze veranderingen komen de huidige functies van Liesbeth Kaashoek en Arno van Bijnen te vervallen."