Willy Naessens Industriebouw heeft haar samenwerking met RKC Waalwijk met twee jaar verlengd. Het logo van Willy Naessens staat ook de komende seizoenen op het shirt van de Waalwijkse club. Sinds 2015, het jaar dat Willy Naessens de Nederlandse markt betrad, is er een sterke band met RKC Waalwijk. Vanaf het seizoen 2019 – 2020 fungeert het bedrijf als hoofdsponsor.

“De loyaliteit en betrokkenheid van Willy Naessens bij onze club is ongelofelijk groot. Het feit dat ze in deze spannende fase van het seizoen al verlengen, is daar ook weer een bevestiging van," aldus Rob de Groot, commercieel directeur van RKC Waalwijk. Hij benadrukt dat de focus van de samenwerking, die aanvankelijk lag op naamsbekendheid en netwerkontwikkeling, nu verschuift naar verdieping van het partnership.

Jeroen de Bonth, algemeen directeur van Willy Naessens Nederland, spreekt zijn trots uit over de verlenging: “We zijn nog altijd trots als we onze naam op het prachtige geel-blauwe shirt zien staan. De afgelopen jaren was het partnership ook zakelijk gezien succesvol.” Hij ziet verder nog veel kansen voor gezamenlijk succes, mede dankzij de introductie van nieuwe concepten zoals the Circle, gericht op circulaire bouw.