PLUS en Thuisbezorgd.nl starten een samenwerking met het bezorgen van dagelijkse boodschappen.

Het gaat om een pilot van een half jaar bij vijf PLUS supermarkten. Klanten kunnen via Thuisbezorgd.nl kiezen uit 750 producten uit het vertrouwde PLUS assortiment. Producten variëren van vers fruit, brood en pizza’s, tot huishoudelijke producten zoals wasmiddel en tandpasta.

Boodschappen bezorgen
PLUS speelt met de samenwerking in op de behoefte van klanten om op een door hen gekozen moment snel de boodschappen te ontvangen. Zo kunnen klanten op meerdere momenten van de dag kiezen voor gezonde producten voor bijvoorbeeld een ontbijt of lunch. Ook als het even niet lukt of niet goed uitkomt om naar de winkel te gaan. De bestelling wordt in de dichtstbijzijnde winkel verzameld en vaak direct per fiets bezorgd.

Groei e-commerce
Online boodschappen doen groeit de laatste jaren. Ook bij PLUS. In 2021 realiseerde de supermarktketen een e-commerce omzetgroei van 20%. Door de samenwerking met Thuisbezorgd.nl breidt PLUS haar bezorgdienst en capaciteit verder uit. Naast de bezorgservice van PLUS Express - waarbij de boodschappen binnen twee uur bezorgd worden - is het nu voor klanten mogelijk om direct na het plaatsen van een bestelling via Thuisbezorgd.nl de bestelling te ontvangen.