Nijkerk's Bison Investments B.V. heeft onlangs het voormalige Staalservice-complex aan de Industrieweg 6 in Zuidbroek overgenomen. Deze aankoop volgde op een overeenkomst met Van der Maas & Verhoog Advocaten, die als curator optrad voor Driegro Vastgoed B.V.

Het complex, strategisch gelegen in Zuidbroek, omvat twee met elkaar verbonden bedrijfsruimten, bijbehorende kantoren en twee opslagloodsen. Het totale vloeroppervlak van de locatie is maar liefst 7.331 m², wat het een opmerkelijke overname maakt in het bedrijfsruimtesegment. Bovendien wordt het complex aangevuld met een uitgestrekt, grotendeels verhard buitenterrein. Een aanzienlijk stuk onbebouwd land maakt ook deel uit van het pand en biedt uitstekende mogelijkheden voor toekomstige herontwikkeling.

Bison Investments, bekend in de vastgoedwereld voor hun specialisatie in de aankoop van bedrijfsgronden, industriële panden en logistieke ruimtes voor projectontwikkeling, zag het potentieel van deze locatie. De locatie huisvest momenteel een diversiteit aan bedrijven, variërend van distributie en productie tot demontage en recycling.