De artikelen uit meer dan 50 SPAR-winkels door het hele land nu te bestellen via Thuisbezorgd.nl. Na een succesvolle pilot in diverse winkels gaan Thuisbezorgd.nl en SPAR de samenwerking breed uitrollen. Meer dan 50 SPAR-filialen bieden vanaf juli 2023 een ruim assortiment van zo’n 900 artikelen aan via de app en website van Thuisbezorgd.nl. Van verse broodjes, salades, wraps, gekoelde drankjes en smoothies tot brood, melk en toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.

Thuisbezorgd.nl en SPAR werken al sinds april 2022 samen. Klanten weten de service veelvuldig te vinden en waarderen de service hoog. Bezorgers van Thuisbezorgd.nl brengen de boodschappen per e-bike en fiets tot aan de voordeur. Bezorgers van Thuisbezorgd.nl zijn in loondienst en worden per uur betaald. Ze zijn verzekerd, krijgen trainingen en worden voorzien van alle materialen zoals de welbekende oranje bezorgtas en kleding.

De producten worden geleverd vanuit de SPAR winkel van de desbetreffende zelfstandige SPAR ondernemer. Zij zorgen ervoor dat de verse producten gemaakt worden in de winkel en ook de boodschappen vanuit de winkel ingepakt worden en snel klaar staan voor bezorgers die ze binnen 35 minuten na bestelling bij de consument leveren. Zo heeft de klant gemakkelijk lekkere en gezonde producten in huis.

“Onze klanten waarderen het gemak, de ruime keuze en de service van het bestellen van boodschappen via Thuisbezorgd.nl. De uitbreiding van de samenwerking met SPAR onderstreept dat het bezorgen van boodschappen en non-food assortiment niet meer is weg te denken voor Nederlandse huishoudens,” zegt Gijs Weterings, directeur van Thuisbezorgd.nl.

“We zijn blij dat de succesvolle pilot heeft uitgewezen dat er veel potentie is in de buurten, wijken en steden om naast het foodservice assortiment ook boodschappen te laten bezorgen. Met de combinatie van het grote netwerk en eigen bezorgers van Thuisbezorgd.nl voegt dit mooie additionele omzet toe voor onze zelfstandige ondernemers. Hiermee maken we weer een vervolgstap richting onze missie van king of convenience. Daarnaast stapt leverancier Coca Cola Enterprise als eerste als launching partner in.” zegt John van der Ent, CEO SPAR Nederland.