Prologis, een wereldwijde speler op het gebied van industriële vastgoed, heeft een meerjarige huurovereenkomst gesloten met Seabourne Logistics. Het gaat om het gebouw Schiphol DC5, gelegen op Schiphol Trade Park in Hoofddorp.

Seabourne Logistics huurt ruim 8.000 m² in dit gebouw om haar verwachte groei goed te kunnen faciliteren. Het gebouw is 35.000 m² groot en is onderverdeeld in vier zelfstandige units. Het ligt op een zichtlocatie langs de A4 en beschikt over een BREEAM Excellent duurzaamheidscertificaat. INDUSTRIAL real estate partners heeft de transactie namens de verhuurder Prologis tot stand gebracht. Er is nog één unit van circa 8.000 m² beschikbaar voor verhuur. 

Met deze meerjarige huurovereenkomst tussen Prologis en Seabourne Logistics wordt er invulling gegeven aan de behoefte voor meer ruimte voor logistieke activiteiten in Hoofddorp en omstreken. Daarnaast biedt het gebouw Schiphol DC5 met zijn duurzaamheidscertificaat ook nog eens een milieuvriendelijke oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar logistieke ruimte in de regio Amsterdam-Schiphol-Hoofddorp (ASH).