Amazon heeft zijn fulfilmentdienst (FBA) uitgebreid naar Nederland, Polen en Zweden. Hiermee kunnen verkopers van goedkopere producten hun assortiment makkelijker in de magazijnen en schappen van Amazon plaatsen. 

Daarnaast heeft Amazon de voorwaarden van FBA Small and Light aangepast. Vooral verkopers van kleinere, goedkopere producten profiteren ervan. Producten die in aanmerking komen voor het programma kosten maximaal tien euro, wegen maximaal 225 gram en zijn niet groter dan 33 x 23 x 5 cm. Artikelen die aan deze voorwaarden voldoen, zijn geschikt om opgenomen te worden in het Prime-programma. Voor consumenten is dit een label dat staat voor een bepaalde kwaliteit en snelheid van service.

Bij FBA (Fulfillment By Amazon) betaalt de deelnemende retailer de techgigant een variabele vergoeding voor het opslaan van zijn producten in de magazijnen van Amazon. Het bedrijf neemt ook de verzending en eventueel het retourneren op zich. 

Door de uitbreiding is FBA nu beschikbaar in acht landen. Het ging eerder live in de belangrijkste markten voor Amazon: Engeland, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië.