Just Eat Takeaway.com, het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, gaat een samenwerking aan in heel Europa met flitsbezorger Getir. Als onderdeel hiervan zal het boodschappen aanbod van Getir worden aangeboden op de marktplaats van Just Eat Takeaway.com en worden bezorgd door Getir-koeriers.​​​ De samenwerking zal volgende week in Duitsland van start gaan, waarbij ongeveer 2.000 artikelen klaarstaan, die klanten online kunnen kopen in alle Getir-winkels, via de app en website van het Duitse Just Eat Takeaway.com-merk Lieferando.

Andrew Kenny, interim COO bij Just Eat Takeaway.com, zei: "Het aanbod van boodschappen van Just Eat Takeaway.com wordt met de dag beter. Met dit spannende nieuwe partnerschap breiden we het aanbod alleen nog maar verder uit. Als een van Europa's meest bekende marktplaatsen voor voedselbezorging hebben onze klanten toegang tot maaltijden van hun lokale favoriete restaurant tot het inslaan van boodschappen. We zijn verheugd over de samenwerking met Getir om onze klanten in heel Europa meer keuze en gemak te bieden."

Getir Regional General Manager, Turancan Salur, zei: "Als pionier van ultrasnelle boodschappenbezorging hebben we in Just Eat Takeaway.com een sterke partner gevonden met hun uitstekende marktpositie in Europa. De samenwerking van twee sterke internationale merken is een absolute win-win situatie voor beiden: klanten van Just Eat Takeaway.com kunnen kiezen uit een breder assortiment boodschappen en gemaksproducten. Tegelijkertijd zal Getir profiteren van toegang tot de grote consumentenbasis en verder groeien in heel Europa."

De samenwerking wordt de komende weken uitgerold naar andere Europese markten, waaronder het VK, Spanje, Italië en Frankrijk.