Veepee, e-commerce gigant en pionier in online flash sales, kondigt Victor Maes aan als nieuwe Country Manager voor de Benelux. In deze rol wil Maes de Veepee Group in de Benelux verder uitbouwen in nauwe samenwerking met het internationale management.

"Ik kijk er naar uit om de positie van Veepee in de Benelux te verstevigen door middel van sterke partnerschappen en de lancering van nieuwe innovatieve diensten op poten te zetten om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de behoeften van onze partnermerken en onze leden. Het uitbreiden van ons aanbod is daarbij één van mijn prioriteiten."

Victor Maes

Victor Maes begon in 2017 bij Veepee als Logistiek Manager. Drie jaar later, in 2020, nam hij de leiding over de afdeling Logistiek & Supply Chain. Victor studeerde af aan de School of Management in Leuven als handelsingenieur. Voor zijn carrière bij de Veepee Group, werkte hij bij ExxonMobil als bedrijfsanalist en bij UPS als strategisch verantwoordelijke.

De Veepee Group is vertegenwoordigd in 10 landen en telt ongeveer 5500 werknemers. Veepee Benelux is gevestigd in Brussel en Amsterdam (telt zo’n 400 medewerkers) en het logistieke netwerk bevindt zich in de Brusselse rand in Lot. Met 66 miljoen leden en meer dan 7000 partnermerken realiseerde de Veepee Group een omzet van 3,2 miljard euro in 2021.