UPS heeft vandaag aangekondigd dat Cathy O'Brien is benoemd tot Vice President International Sales van UPS Healthcare. Cathy zal verantwoordelijk zijn voor het stimuleren van groei in Europa, AMEA en Latijns-Amerika voor de end-to-end supply chain service die zich richt op het ondersteunen van de segmenten farmaceutica, medische apparatuur, laboratoria en tandheelkunde.

 

Vanuit Ierland zullen Cathy en haar internationale team de klanten van UPS Healthcare blijven ondersteunen bij hun supply chain uitdagingen. Onlangs werkten Cathy en haar team nauw samen met enkele van de belangrijkste fabrikanten van Covid-19 vaccins om de levering van ultrakoude vaccins aan meer dan 110 landen mogelijk te maken. Cathy's ervaring en leiderschap zullen de focus van de organisatie op wereldwijde uitbreiding en groei ondersteunen, en de focus van UPS Healthcare op innovatie bij het opbouwen van veerkrachtige, flexibele, schaalbare en duurzame toeleveringsketens geleid door haar streven naar kwaliteit.

UPS Healthcare breidt zijn wereldwijde aanwezigheid snel uit. UPS kondigde onlangs ook plannen aan om de Bomi Group over te nemen, die in 14 landen in Europa en Latijns-Amerika temperatuurgecontroleerde faciliteiten heeft en bijna 3.000 hoogopgeleide Bomi teamleden zal toevoegen. Met de goedgekeurde afronding van deze overname in 2023 zal UPS Healthcare de voetafdruk van zijn faciliteiten sinds 2020 meer dan verdubbeld hebben.