Na een testperiode, beginnen Cycloon en bol.com met het bezorgen van de eerste bol.com-pakketjes. Klanten van bol.com kunnen vanaf deze week hun bestelling thuisbezorgd krijgen door een Cycloon-fietskoerier op een vrachtfiets.  De pakketjes van bol.com gaan geleidelijk met de bezorgroutes van Cycloon mee. Dat geldt ook voor de bestellingen van verkooppartners die hun logistiek aan bol.com hebben uitbesteed. 

Schoner en socialer 

In december 2021 bereikten bol.com en Cycloon overeenstemming over een meerderheidsbelang van bol.com in Cycloon. De Autoriteit Consument & Markt gaf in mei toestemming voor deze strategische samenwerking, waarna de transactie werd afgerond. Cycloon en bol.com willen bezorging schoner en socialer maken. Door samen te werken, brengen de bedrijven deze ambitie in een versnelling. Levering met vrachtfietsen is uitstootvrij en houdt woonwijken veilig.

Cycloon-rood en bol.com-blauw 

Cycloon is actief in meer dan zestig steden in Nederland en dat aantal blijft groeien. De samenwerking tussen Cycloon en bol.com wordt visueel versterkt doordat op een deel van de vrachtfietsen beide merken zichtbaar zijn. De logo’s hierop zijn wit, en het Cycloon-rood en het bol.com-blauw zorgen voor een grote herkenning in het straatbeeld.