BFG Warehousing, een logistieke dienstverlener in de foodsector, kondigt aan dat het vanaf nu verder gaat onder de naam QSTA. Deze naamsverandering volgt op een fusie met het online platform QSTA, dat is gericht op foodprofessionals. De strategische stap symboliseert een verbreding van het dienstenaanbod van het bedrijf en een versterkte focus op innovatie binnen de foodlogistiek.

"BFG Warehousing heeft zich sinds 2016 ontwikkeld tot een specialist in food logistics met een breed scala aan diensten. Van AI-gebaseerde forecasting tot fijnmazige distributie, ons aanbod is aanzienlijk gegroeid", aldus Mark Kornet, directeur van BFG Warehousing. "Het is tijd voor een naam die onze uitgebreide diensten weerspiegelt."

De fusie met QSTA, dat zich positioneert als een vernieuwende online marktplaats voor foodprofessionals, is een natuurlijke evolutie voor beide bedrijven. "Deze samenwerking stelt ons in staat om onze snelle groei te ondersteunen met alle logistieke mogelijkheden direct in-house," aldus Rian Faaij, directeur van QSTA. "Dit biedt zowel onze leveranciers als klanten significante voordelen. Leveranciers krijgen toegang tot een totaaloplossing voor opslag en distributie, terwijl onze klanten kunnen genieten van efficiëntere leveringen."

Vanaf 1 mei kunnen klanten van het voormalige BFG Warehousing terecht op het vernieuwde platform foodlogistics.qsta.nl, waar zij dezelfde hoogwaardige service zullen ervaren, nu onder de nieuwe naam. Alle operationele aspecten, zoals aansturing, contactpersonen en bestaande afspraken blijven ongewijzigd.