Hexspoor e-fulfilment, gevestigd in Brabant, heeft de toppositie bereikt in de jaarlijkse Top 100 van Emerce, specifiek in de categorie warehousing. Na een gedeelde eerste plaats vorig jaar staat Hexspoor dit jaar alleen aan de top.

De concurrentie blijft echter scherp. Hexspoor onderscheidt zich als het enige bedrijf met een beoordeling van zes sterren. Direct onder Hexspoor is de competitie flink met vijf bedrijven die elk vijf sterren hebben ontvangen: Monta, Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services, PostNL, en Katoen Natie.

Susanne Bolck, commercieel directeur bij Hexspoor, reageert enthousiast: “Fantastisch, het is ons gelukt. Het sterkt ons in onze overtuiging dat we met onze kwalitatieve fulfilment en met echte aandacht voor de behoeftes van de opdrachtgevers, invulling geven aan de behoeftes van internationale premium brands.”

In de categorie e-fulfilment domineren Budbee en DHL de lijst met elk vijf sterren, gevolgd door een reeks sterke concurrenten zoals UPS, PostNL, FedEx, Homerr, Trunkrs, GLS en DPD, die allemaal 4,5 sterren scoorden.