Baoli heeft in een fabriek in China de nieuwe Baoli KBR 14-20 reachtruckserie onthuld. Deze moderne vorkheftrucks beloven een significante verbetering in productiviteit en efficiëntie voor materiaalbehandeling, met variërende draagvermogens van 1400 kg tot 2000 kg en hefhoogtes tot 10,6 meter.

De KBR-serie is specifiek ontworpen voor intensief gebruik in magazijnen en biedt een verhoogde autonomie door 48-volt accu’s met een capaciteit tot 700 Ah. Deze eigenschappen verzekeren een continu en efficiënt werkvermogen.

Francesco Pampuri, Director Brand Marketing and Management bij Baoli EMEA, benadrukte tijdens de lancering het commitment van het bedrijf aan kwaliteit en betrouwbaarheid. "Onze KBR reachtrucks zijn niet alleen krachtig en veelzijdig, maar ook gebouwd met het oog op de veiligheid en het comfort van de operator,” zei Pampuri.

Het chassis van de reachtrucks is robuust, wat de duurzaamheid ten goede komt, terwijl diverse waarschuwingsinrichtingen en lichten de veiligheid verhogen. De ergonomische bediening en de aanpasbaarheid van de stoel en stuurconsole verhogen het comfort voor gebruikers van verschillende statures, wat de efficiëntie ten goede komt.

De reachtrucks worden bestuurd via een geavanceerde elektronische regelaar die alle elektrische en hydraulische functies controleert, resulterend in een stille en energie-efficiënte werking.