CMA CGM Air Cargo heeft aangekondigd dat het haar vloot gaat uitbreiden met de bestelling van vier extra Airbus A350Fs, bovenop de vier A350Fs die al in 2021 besteld waren. Deze nieuwe vliegtuigen worden tegen het einde van 2027 verwacht en zullen het bedrijf in staat stellen om voor het eerst wereldwijd diensten aan te bieden.

Als tweede klant heeft CMA CGM een memorandum van overeenstemming ondertekend voor de aankoop van de eerste vier A350Fs, waarmee zij hun expansie in de wereldwijde luchtvrachtmarkt voortzetten.

Daarnaast heeft CMA CGM de aanschaf van drie Boeing 777-200Fs aangekondigd, waarvan het eerste toestel in juni 2024 wordt verwacht. Twee van deze vliegtuigen zullen worden ingezet op een nieuwe route die deze zomer Azië met Noord-Amerika zal verbinden, met tussenstops in Hongkong, Chicago en Seoul. Het tweede vliegtuig, dat in het vierde kwartaal van 2024 wordt geleverd, zal vasteland China met Noord-Amerika verbinden. Deze vluchten worden uitgevoerd door de partnerluchtvaartmaatschappij Atlas Air. Het derde toestel wordt in 2025 verwacht.

Momenteel bestaat de vloot van CMA CGM Air Cargo uit twee Boeing 777-200Fs en drie Airbus A330Fs, die allemaal gestationeerd zijn op de hub van de vervoerder in Parijs-Charles de Gaulle.