Webton, een specialist in webdesign en online marketing, voegt zich bij de Blue Dragon Groep. Het partnerschap is bedoeld om het serviceaanbod te verbreden en nog beter in te spelen op digitale vraagstukken. Klanten van Webton zijn Eshuis Accountants, Hatrans, Grolsch, Toyota Nederland en Achmea.

Ton Heerze, eigenaar van Webton, vertelde: “De toetreding tot de Blue Dragon Groep markeert een belangrijk moment voor ons. Het stelt ons in staat om als dé online marketingspecialist van Twente voorop te blijven lopen in een snel consoliderende markt. Samen met onze 20 collega's kijken we uit naar het bouwen aan een stralende toekomst binnen deze ambitieuze bureaugroep.”

Erik Joosten, managing partner bij Blue Dragon, benadrukt de meerwaarde van Webton binnen het concern: “De toevoeging van Webton versterkt niet alleen onze positie als leidende bureaugroep maar zorgt er ook voor dat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”

Webton zal onder haar eigen naam actief blijven en gevestigd blijven in de Bethlehemkerk in Hengelo, waarmee hun lokale aanwezigheid en identiteit gewaarborgd blijven.