Op 1 april 2024 breidt GO!, bekend als Europa's grootste onafhankelijke koeriers- en expressdienstverlener, uit naar Nederland met de opening van vestigingen in Nieuw-Vennep en Veenendaal. 

Christopher Biggs neemt de leiding over de Nederlandse operaties van GO!. Met een achtergrond van 27 jaar in de KEP-sector brengt hij een schat aan ervaring mee naar de nieuwe rol. Biggs en zijn team richten zich op het aanbieden van een breed scala aan logistieke diensten, van binnenlandse bezorgingen tot internationale expresszendingen.

Christopher Biggs, 53 jaar

"De uitbreiding naar Nederland markeert een belangrijk moment in ons 40-jarig bestaan," zegt Martina Baerecke, CEO van GO!. De keuze voor Nederland, met zijn sterke economie en strategische positie in Europa, past binnen de ambitie van GO! om zijn netwerk en dienstenaanbod te vergroten.

De dienstverlening van GO! in Nederland omvat onder andere snelle binnenlandse leveringen, Europese en wereldwijde expresszendingen, en een reeks gespecialiseerde services zoals het transport van gevaarlijke goederen en luchtvrachtcharter. Met deze uitbreiding speelt GO! in op de behoefte aan flexibele en betrouwbare logistieke oplossingen in de Nederlandse markt.

GO!'s prestaties op het gebied van bezorging en klantenservice zijn indrukwekkend, met een bezorgsucces van 99,43% en een zeer lage schadenspercentage. "We zijn er trots op dat we deze hoge kwaliteit nu ook aan Nederlandse klanten kunnen bieden," aldus Baerecke.