Op 20 maart 2024 opende Fidelity Fulfilment officieel zijn tweede magazijn in Den Bosch, een significante stap in de uitbreiding van het bedrijf. Dit nieuwe magazijn, met 6000m² extra ruimte, symboliseert de voortdurende groei en ontwikkeling van het bedrijf, mogelijk gemaakt door de steun van klanten, leveranciers en medewerkers.
 

Mathijs Smit benadrukt het belang van de nieuwe locatie: "Een locatie die onze klanten en ons nieuwe multinationale fulfilment bedrijf gaan helpen om verder te ontwikkelen en te groeien."

De opening was ook een moment om bijzondere klanten in de schijnwerpers te zetten, waaronder het internationaal erkende speelgoedmerk Sam & Julia, het innovatieve cosmetica merk Muze Skincare, en Telco Accessories Group, leider in mobiele accessoires. 

Sinds de oprichting in 2004 heeft Fidelity Fulfilment een indrukwekkende groei doorgemaakt en viert nu, naast de opening van het nieuwe magazijn, ook zijn 20-jarig bestaan. Het bedrijf blijft zijn dienstverlening uitbreiden en optimaliseren, met een focus op het ondersteunen van klanten in Europa en daarbuiten.