Trademart, het grootste fysieke B2B-inkoopcentrum van Europa, heeft voor de technologie van het Nederlandse Orderchamp gekozen om een digitaal handelsplatform te lanceren. Deze samenwerking stelt Trademart in staat een online ervaring te bieden vergelijkbaar met hun fysieke locatie in Brussel. Daarnaast kan Trademarkt haar aanbod aanbieden aan het klantenbestand van Orderchamp.

Het Orderchamp platform, waar retailers producten van zowel grote merken als kleine makers kunnen ontdekken, wordt nu de technologische basis voor Trademart. De eerdere pogingen van Trademart om zelf een digitaal systeem te ontwikkelen, zijn gestaakt ten gunste van deze samenwerking en zal volledig in het teken van Trademart's branding zal staan. De CEO van Orderchamp, Joost Brugmans, licht toe: “Trademart is een begrip, alle grote en kleine merken staan daar. Ze zijn sterk in Fashion, Kids & Home en dat aanbod gaat dus ook worden blootgesteld aan gebruikers van Orderchamp zelf.”

De samenwerking tussen Trademart en Orderchamp belooft een uitbreiding van het digitale en fysieke bereik voor beide partijen, waarbij een omzetdelingsovereenkomst is vastgelegd. Partijen verwachten dat de samenwerking tienduizenden nieuwe retailers naar het platform van Orderchamp haalt.