Takeoff en KNAPP hebben hun samenwerking geïntensiveerd om innovatie in online boodschappenbezorging te stimuleren. Dit partnerschap richt zich op het ontwikkelen van hardware en softwareoplossingen om aan de veranderende behoeften van de industrie te voldoen. Door de integratie van commerciële en technische teams en een gezamenlijke focus op onderzoek en ontwikkeling, streven ze naar het leveren van geavanceerde eGrocery fulfillment oplossingen.

De samenwerking resulteert in een modulair productaanbod dat retailers flexibiliteit biedt in automatisering, afgestemd op hun operationele behoeften. Dit aanbod is speciaal ontworpen om retailers te helpen bij het realiseren van hun online strategieën zonder compromissen op operationele uitmuntendheid.

“Na 7 jaar van groei met onze retailpartners, bieden we nu nieuwe modulaire oplossingen aan met KNAPP,” zegt Jose Aguerrevere, mede-oprichter van Takeoff.

Rudolf Hansl van KNAPP benadrukt het belang van automatisering: “Door Takeoff’s expertise konden we onze oplossingen voor micro-fulfillment verder ontwikkelen, waardoor automatisering toegankelijker wordt voor retailers overal.”

Deze verdiepte partnerschap belooft een gestroomlijnde ervaring voor retailers door de expertise van beide bedrijven te combineren, met als doel de toekomst van online boodschappenbezorging vorm te geven.