Anyline heeft in samenwerking met het multinationale papier- en verpakkingsbedrijf Mondi heeft Anyline een technologie ontwikkeld waarmee drones barcodes kunnen scannen zonder menselijke tussenkomst.

Voorheen moesten meerdere werknemers met behulp van vorkheftrucks handmatig voorraad scannen in grote magazijnen, een proces dat Anyline nu heeft vereenvoudigd. Dankzij deze nieuwe technologie kan één drone-operator eenvoudig de inventaris scannen, wat zorgt voor een veiliger en nauwkeuriger volgproces in magazijnen.

Lukas Kinigadner, CEO en medeoprichter van Anyline, verklaarde: "Zowel Anyline als Mondi zijn enthousiast over innovatie. We zijn trots dat we deel uitmaken van dit project, dat niet alleen de technologische mogelijkheden in voorraadbeheer herdefinieert, maar ook toepasbaar is in andere industrieën. We kijken ernaar uit om onze samenwerking met Mondi en andere organisaties voort te zetten, de verwachtingen te overtreffen en anderen te inspireren om te innoveren en hun manier van werken te transformeren."