CityLink, investeerder in logistiek vastgoed voor de last mile, heeft onlangs vier nieuwe langdurige huurovereenkomsten afgesloten, goed voor een totaal van circa 22.000 m² aan bedrijfsruimte.

Perfect Steiger Bouw, een bedrijf gespecialiseerd in steigerverhuur en montage, heeft een huurovereenkomst getekend voor 2.793 m² aan de Dukdalfweg 7 in Amsterdam. Deze locatie zal dienen als basis voor hun steigerbouwactiviteiten in de regio.

KS Rentals, verhuurder van tentaccommodaties voor evenementen gaat in Alphen aan den Rijn 5.000 m² huren voor de opslag van haar tenten huren aan de Distributieweg 17.

In Dordrecht betrekt XtraParts Automaterialen een ruimte van 2.587 m² aan de Pieter Zeemanweg 146. Hier zal het bedrijf een one-stop-shop voor auto-onderdelen opzetten, waarmee zij hun aanbod aan diensten uitbreiden.

Holwerda Transport, gespecialiseerd in transport- en distributiebewegingen, heeft besloten hun huurovereenkomst voor 11.520 m² aan de Steiger 139 in Almere te verlengen. Deze verlenging zorgt ervoor dat het bedrijf zijn activiteiten op deze strategische locatie kan voortzetten.

CityLink werd bij de transactie aan de Dukdalfweg 7 in Amsterdam geadviseerd door GA Makelaars. Bij de overeenkomst aan de Pieter Zeemanweg 146 in Dordrecht waren Van Vliet Bedrijfsmakelaars en Ooms Drechtsteden de adviserende partijen.