Zalman, een vooraanstaand merk op het gebied van computerbehuizingen, voedingen en koeloplossingen, kondigt met genoegen de aanstelling aan van Jelle Mulder als Country Manager voor de Nederlandse markt. Met een rijke ervaring, eerder opgedaan bij onder andere Cooler Master en Deepcool, zal Jelle Mulder een sleutelrol vervullen in het versterken van Zalman’s positie en aanwezigheid in Nederland.

Jelle Mulder brengt uitgebreide kennis en expertise in computerbehuizingen, voedingen en koelers met zich mee, wat hem een waardevolle aanwinst maakt voor Zalman. Zijn bewezen staat van dienst en diepgaande begrip van de markt zullen een impuls geven aan de groei van Zalman in Nederland. 

Jelle Mulder zal nauw samenwerken met Warbout Distributie, de distributeur voor de Benelux-regio. Deze strategische samenwerking heeft als doel de positie van Zalman op de Nederlandse markt te versterken en zijn producten toegankelijker te maken voor een breder publiek.

Kevin Kim, vertegenwoordiger van Zalman, benadrukt het belang van de Nederlandse markt: “Met de aanstelling van Jelle Mulder als Country Manager voor Zalman willen we het belang van de Nederlandse markt onderstrepen. Ons mooie merk mag eenvoudigweg niet ontbreken in de goed gesorteerde webshop.”