Het toonaangevende modelabel KARL LAGERFELD heeft zijn activiteiten verplaatst van Enschede naar het circulaire magazijn van Bleckmann in Almelo, waar meer dan 15.000 m² aan magazijnruimte is gewijd aan de fulfilment van Karl Lagerfeld.

Timothy Justin Dreijer, Senior Vice President of Retail & Operations bij Karl Lagerfeld, verklaart: "We zijn erg blij met de recente verhuizing naar dit circulaire pand van Bleckmann in Almelo. Het tilt zowel onze logistieke als duurzaamheidsinspanningen naar een nog hoger niveau. De verplaatsing van de logistieke activiteiten van Karl Lagerfeld verliep zonder onderbreking en uiterst soepel."

Onlangs heeft Karl Lagerfeld een aanzienlijke groei doorgemaakt op alle fronten, van groothandel en eigen winkels tot B2C-kanalen. Om nog sneller te kunnen reageren op een dynamisch veranderende markt en de bijbehorende behoeften van klanten, heeft het merk in 2021 zwaar geïnvesteerd in verdere verbetering van zijn logistiek.

KARL LAGERFELD verkoopt elk jaar miljoenen stuks in 68 landen (alleen al in 2023 heeft Bleckmann 4,2 miljoen stuks verscheept).