U-build heeft een nieuw logistieke complex, gelegen op Kickersbloem 3 in Hellevoetsluis, opgeleverd aan de Amerikaanse belegger Nuveen.

Het gebouw is ontworpen door Serge van de Moesdijk van Architecten_Lab en valt op door zijn unieke kleurstelling en afgeronde hoeken. Het object onderscheidt zich niet alleen door zijn esthetiek maar ook door zijn duurzaamheidskenmerken, waaronder een BREEAM-certificering die getuigt van zijn milieuvriendelijke bouw- en beheerprocessen.

De faciliteit is uitgerust met ruime parkeergelegenheid, inclusief een ruim aantal laadpalen, wat wijst op een vooruitstrevende blik op de toekomst van mobiliteit. Daarnaast is er aandacht besteed aan het creëren van een prettige werkomgeving, met een hoogwaardige afwerking die zorgt voor een aangename werksfeer voor alle medewerkers. Ook is voor de lokale fauna een doordacht beplantingsplan geïmplementeerd, samen met voorzieningen zoals vogelhuisjes, egelhuisjes en een paddenvijver, die de biodiversiteit in de omgeving ondersteunen.