Reynard (voorheen V&SH Offshore), een bedrijf dat offshore windparken bouwt, heeft een meerjarige overeenkomst getekend met CityLink voor de huur van ongeveer 4.300 m² aan magazijn- en kantoorruimte aan de Drachmeweg 151 in Nieuw-Vennep.

De verhuurde ruimte omvat in totaal circa 4.300 m², waarvan ongeveer 3.300 m² magazijnruimte en ongeveer 1.000 m² kantoorruimte. CityLink toont zich verheugd over het feit dat zij een bestaande huurder hebben kunnen ondersteunen in hun groeiambities door een overplaatsing binnen hun vastgoedportfolio aan te bieden.

CityLink, opgericht in vroege 2021 door de private equity vastgoedinvesteerder HighBrook Investors samen met Proptimize, beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van vastgoedontwikkeling. De focus ligt voornamelijk op stedelijk logistiek vastgoed voor last-mile oplossingen, een toenemende trend in dichtbevolkte gebieden.

INDUSTRIAL real estate partners en Yield vastgoed traden op als de leasende partijen namens CityLink bij het sluiten van deze huurovereenkomst.