De logistiek dienstverlener van Lidl, Nunner Logistics, heeft 28.000 vierkante meter aan ruimte gehuurd op het Trade Port Business Park in Venlo. Dat bevestigt een van de vastgoedadviseurs op haar website. Details over de indeling van de huurwoning en de aard van de werkzaamheden zijn niet vrijgegeven. Het gaat uiteraard om de logistieke activiteiten van supermarktketen Lidl.

In Venlo is Nunner Logistics verantwoordelijk voor de non-food e-commerce van Lidl. De logistiek dienstverlener opereert in een distributiecentrum van 110.000 vierkante meter dat wordt gehuurd door een supermarktketen. Dit is de plek om non-food artikelen over te slaan en op te slaan voor webwinkels en bevoorraadt meerdere Lidl magazijnen in Europa. Het magazijn, voltooid en in gebruik genomen medio 2019, heeft een dak gevuld met fotovoltaïsche panelen en is BREEAM-gecertificeerd als 'Outstanding'. Het dak zal een capaciteit van 13,1 megawatt leveren, waarmee voldoende energie wordt opgewekt om 4.500 huishoudens van stroom te voorzien.

Het gehuurde pand van 28.000 m² in Venlo wordt voor lange termijn verhuurd aan Nunner Logistics. Vastgoedadviseurs JLL, DLP en Savills onderhandelden namens Tristan Capital Partners en ARC Real Estate Partners over de transactie. Het logistiek centrum is gunstig gelegen nabij de A67 en A73.