Willy Naessens Nederland heeft, in opdracht van WDP, een geavanceerd meerlaags distributiecentrum opgeleverd voor De Jong Verpakking BV. Het project, dat bekend staat om zijn hoogwaardige kenmerken en efficiënte ontwerp, is een opmerkelijke prestatie in de logistieke infrastructuursector.

De nieuw gebouwde faciliteit in De Lier, die op 19 januari 2024 werd geopend, is een toonbeeld van moderne logistiek en beslaat ongeveer 100.000 m². Het omvat een volledig geautomatiseerd opslagsysteem en een uitgestrekt buitenterrein dat is uitgerust met 32 dokken op een hoogte van 9,0 m. Het centrum beschikt ook over een ultramoderne kantoorruimte, allemaal ontwikkeld op basis van een integraal digitaal Building Information Modeling (BIM) systeem.

Dick Hootsen, projectmanager bij WDP, vertelde: "Mooie afsluiting van een high-end project, samen met alle betrokken projectpartners. En wat een resultaat, een productielocatie met een verticale innovatie van ongeveer 100.000 m², een volledig geautomatiseerde opslag, buitenterrein met 32 docks op 9,0 m hoogte, state-of-the-art kantoor, allemaal voortgekomen uit een integraal digitaal BIM-model."