Ligier Benelux brent binnenkort een nieuwe reeks elektrische transportoplossingen van K-Ryole in de Benelux op de markt. De innovatieve transportmiddelen zijn speciaal ontworpen om de efficiëntie in de logistieke en bouwsector te verhogen.

Het gaat om elektrisch ondersteunde fietsaanhangers en elektrische trolleys. De elektrisch aangedreven fietsaanhangers, met een laadvolume tot twee kubieke meter, bieden een praktisch alternatief voor traditionele bestelwagens, vooral in dichtbevolkte stadsgebieden. Ze zijn ontworpen om het transport van grote pakketten te vergemakkelijken zonder fysieke inspanning van de gebruiker. Er zijn diverse modellen beschikbaar, waaronder een uitvoering geschikt voor het koelen en vriezen van levensmiddelen.

De Kross Builder, een elektrische trolley van K-Ryole, is een veelzijdige toevoeging aan het assortiment. Deze trolley is inzetbaar voor zowel binnen- als buitentransporten en is ontworpen om zware ladingen moeiteloos te verplaatsen. Dankzij de compacte afmetingen en stevige banden kan de Kross Builder zijn lading efficiënt transporteren op diverse terreinen.

De samenwerking tussen Ligier Benelux en K-Ryole biedt vernieuwende oplossingen die bijdragen aan duurzamere en gezondere werkmethoden in sectoren waar fysieke inspanning een rol speelt. Deze producten beloven de transportefficiëntie te verhogen en de fysieke belasting voor werknemers te verminderen, wat een belangrijke stap vooruit betekent voor de gezondheid en het welzijn in deze sectoren.