Girteka heeft Mark Mulder benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO). Mulder bekleedde tien jaar lang dezelfde functie bij P&O Ferrymasters. De aanstelling valt samen met de organisatorische transformatie van Girteka, gericht op het verbeteren van haar dienstverlening door heel Europa.

Mulder heeft een schat aan ervaring in de transport- en logistieke sector mee naar Girteka. Zijn achtergrond omvat vooraanstaande posities bij gerenommeerde logistieke bedrijven zoals P&O Ferrymasters en Hoyer Multimodal, waar hij een sleutelrol speelde in het verbeteren van klanttevredenheid en operationele efficiëntie. Deze ervaring maakt hem een uitstekende aanvulling op het Girteka-team.

"Ik ben erg enthousiast om deel uit te maken van het dynamische team van Girteka", zei Mulder. "Het is een eer om deel uit te maken van een bedrijf met zo'n sterke aanwezigheid op de markt. Mijn doel is om onze collectieve sterke punten te benutten en wendbare en winnende teams in de hele organisatie te ontwikkelen. We streven er niet alleen naar om uitzonderlijke diensten te leveren in heel Europa, maar ook om de eerste keuze te zijn voor klanten die op zoek zijn naar een verantwoorde, duurzame en vooruitstrevende logistieke dienstverlener."

Jeroen Eijsink, CEO van Girteka Group, is eveneens enthousiast over Mulder's toetreding tot het team. "Mark's uitgebreide ervaring in verschillende culturen en wereldwijde markten maakt hem een ideale leider voor Girteka's internationale ambities. Zijn expertise in het sturen van teams door complexe marktdynamieken sluit perfect aan bij ons streven naar innovatie en uitmuntendheid over de grenzen heen."