TVB Transport en SVB Transportgroep zijn gefuseerd. De twee bedrijven gaan voortaan vanuit de locatie van SVB op ABC Westland in Poeldijk opereren. André Spruyt (planning en wagenpark), Troy Heemskerk (planning en commercie) en Maurits Hallo (P&O en algemeen) zullen de driekoppige directie gaan vormen.

De directie benadrukt het belang van schaalvergroting in de hedendaagse transportwereld. "Het doel van TVB is niet om de grootste te worden, maar wel de beste," aldus de nieuwe directie in een gezamenlijke verklaring. De focus ligt op verdere professionalisering van de organisatie. Uit de nauwe samenwerking tussen TVB en SVB is gebleken dat er veel overeenkomsten en aanvullingen zijn. Het doel van deze samenwerking is om grotere slagkracht te realiseren in het geconditioneerde groepagevervoer, zowel voor binnenlandse als buitenlandse transporten.

De service van de nieuwe fusieorganisatie wordt uitgebreid met koeriersdiensten en containertransport. "We willen elke dag een beetje beter zijn," aldus de directie. Het nieuwe bedrijf liet weten "voor ieder transport een passende oplossing te bieden, waarbij servicegerichtheid en goede samenwerkingen voorop staan."