WDP heeft vijf distributiecentra van de internationale retailer Auchan samengebracht in één groot distributiecentrum in Boekarest (Roemenië).

Het distributiecentrum, onder beheer van WDP, is uitgerust met geavanceerde faciliteiten om de specifieke behoeften van Auchan te ondersteunen. Zo kan de luchtvochtigheid in bepaalde ruimtes worden gereguleerd, zijn er optimale temperaturen ingesteld voor verschillende zones, en is er ruimte toegewezen voor specifieke producten of leveranciers. Daarnaast is het centrum voorzien van geïntegreerde beveiligings- en veiligheidssystemen. Daarnaast zijn er zonnepanelen op het dak geïnstalleerd.

Vanuit dit grote distributiecentrum in Boekarest worden ongeveer 50.000 producten gedistribueerd naar 33 hypermarkten, zeven supermarkten en 382 gemakswinkels van Auchan.

Dan Fotescu, logistiek directeur van Auchan Roemenië: “Ik ben zeer tevreden over hoe WDP als bouwer en verhuurder reageert op onze specifieke behoeften. Niet alleen het onderhoud van ons magazijn verloopt goed, WDP weet ook perfect te reageren op onze verzoeken met op maat gemaakt advies en ondersteuning.”