NIJMEGEN - De Klok Logistics in Nijmegen neemt Thijssen Transport over van Millingen a/d Rijn. Het Nijmeegse bedrijf neemt alle medewerkers van Thijssen Transport en enkele klanten over.

 

Voor De Klok Logistics (DKL), gerund door ondernemer Remco Vos, is de overname een mooie kans om getalenteerde en enthousiaste professionals aan het personeelsbestand toe te voegen. Remco Vos legt uit: "Thijssen Transport voert nagenoeg dezelfde activiteiten uit als DKL. De medewerkers van Thijssen zijn zeer goed op DKL afgestemd en zijn, net als de medewerkers van DKL, gewend om een ​​hoog serviceniveau te bieden."

DKL werkt al lang samen met Thijssen Transport om franchises te bieden voor zijn complexe distributieactiviteiten. DKL kwam er al snel achter dat Thijssen Transport een geweldig bedrijf is door de ervaring die is opgedaan met het personeel en de samenwerking met de directie van Thijssen Transport. Vooral het voortreffelijke vakmanschap en de goede personeelssfeer van de medewerkers van Thijssen Transport zijn belangrijke redenen voor hun serieuze en snelle reactie op overnameverzoeken.

Het management van Thijssen Transport legt uit: "We doen zeer grondig onderzoek naar mogelijke overnamekandidaten. De no-nonsense aanpak van Thijssen Transport moet worden geëvenaard door bedrijven die hetzelfde eisen. In DKL wordt nog steeds authentieke transporttaal gebruikt, waardoor ze ideaal zijn, vooral de zekerheid dat al onze medewerkers aan de slag kunnen bij DKL is voor Thijssen Transport erg belangrijk."

Het is natuurlijk even wennen als het gaat om medewerkers die werken bij een bedrijf dat veel groter is dan Thijssen Transport. "We hebben een plan om de bedrijfscultuur van DKL bij onze medewerkers te introduceren. We willen een prettige en plezierige werkomgeving bieden waar mensen zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk."

Bij De Klok Logistics werken 500 medewerkers. Er zijn 250 vrachtwagens en een magazijncapaciteit van 140.000 vierkante meter. De Klok Logistics richt zich op het leveren van logistieke oplossingen zoals supply chain, fulfilment en binnenlandse vracht, ondersteund door geavanceerde IT-concepten.