Transportbedrijf St vd Brink heeft de transportactiviteiten en de medewerkers van Jan Hofman Transport overgenomen. Het betreft 18 transporteenheden en 20 medewerkers en markeert een mijlpaal in de verdere groei van St vd Brink. 

Deze overname is in lijn met de strategische koers van St vd Brink om uit te breiden in de bouwsector. De overname van de activiteiten van Jan Hofman Transport met de transporteenheden en het ervaren team is een waardevolle toevoeging aan ons groeiende portfolio. “Na de overname van Bremer Transport eerder dit jaar versterken we onze positie met een betere dekking in Nederland. Kortom: een win-win situatie”, aldus Alex van den Brink, algemeen directeur St vd Brink.

Behoud van werkgelegenheid en identiteit

St vd Brink waarborgt niet alleen de werkgelegenheid voor het bestaande personeelsbestand, maar ook de continuïteit en identiteit van Jan Hofman Transport zoals de naam en locatie. Na afronding van de laatste formaliteiten zal de overname met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2023 en is afgerond op 24 oktober 2023.  

Gemene deler

St vd Brink is een familiebedrijf dat al jaren gelooft in het motto ‘Samen vooruit’. Nadat bleek dat Anita en Lex Reekers open stonden voor een eventuele verkoop, werd de routekaart voor beide partijen snel uitgestippeld. “Bij de eerste ontmoeting spraken wij uit dat het gevoel van beide kanten goed moet zijn om verder het traject in te gaan. De klik was er meteen ook vanwege de overeenkomsten van onze bedrijven. We zijn net als St vd Brink een familiebedrijf met een betrouwbare reputatie in de markt. Voor ons was St vd Brink dan ook dé partij om ons bedrijf aan over te dragen”, aldus Anita en Lex Reekers.