Door de krachten te bundelen met Topbloemen.nl is Thuisbezorgd.nl de eerste bezorgdienst van Nederland die verse bloemen binnen een uur bezorgt.

Inwoners van Rotterdam, Hilversum, Nijmegen en Groningen gebruikmaken van deze bloemen bezorgservice via Thuisbezorgd.nl. De komende maanden worden er meer steden toegevoegd. Consumenten hebben de keuze uit verschillende boeketten van Topbloemen.nl, die binnen een uur bezorgd worden door bezorgers van Thuisbezorgd.nl.

De boeketten en hun verpakking zijn speciaal aangepast, zodat ze in de welbekende oranje tassen passen en in perfecte staat aankomen bij de ontvanger.

"Wij zijn blij met de samenwerking en hebben de overtuiging dat onze producten zich goed lenen voor dit type snelle leveringen. Binnen een uur je boeket in huis, hoe mooi is dat!", aldus Edwin van Arkel, oprichter Topbloemen.nl.

"De samenwerking met Topbloemen.nl past in de strategische richting die we zijn ingeslagen om heel Nederland van steeds meer gemak en een breder aanbod te voorzien. Naast een uitgebreide range van maaltijden, maar ook boodschappen en non-food producten, biedt Thuisbezorgd.nl met deze toevoeging nog meer aantrekkelijk aanbod met een druk op de knop. Of het nu gaat om een last-minute cadeautje voor iemand anders of wat gezelligheid in je eigen huis, je hoeft er de deur niet meer voor uit", aldus Gijs Weterings, directeur Thuisbezorgd.nl.

Thuisbezorgd.nl werkt met een breed scala aan partners door heel Nederland, waaronder duizenden restaurants, maar ook supermarkten, bakkerijen en non-food retail.