Het Nederlandse vertical framing bedrijf Growy heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met CTP voor de huur van 4.750 m2 kantoor en magazijnruimte op het CTPark Amsterdam City.

Growy heeft zich gecommitteerd aan 4.750 vierkante meter kantoor- en magazijnruimte op CTPark Amsterdam City, dat in totaal 120.000 m2 telt. De locatie, het moderne ontwerp en de lage impact op het milieu van het park bieden de perfecte oplossing voor de behoeften van Growy. CTPark Amsterdam City is meer dan alleen een logistieke hub; het is een duurzaam ecosysteem dat bedrijven als Growy in staat stelt te opereren en groeien en tegelijkertijd prioriteit te geven aan het milieu.

“Het hebben van de faciliteiten om verse, hoogwaardige en voedzame producten te telen en de infrastructuur om onze emissievrije distributieactiviteiten te faciliteren zijn essentieel voor Growy’s vertical farm in Amsterdam. CTPark Amsterdam City heeft dit allemaal en biedt duurzame, geavanceerde oplossingen om te voldoen onze ambities voor milieubewuste en commercieel levensvatbare stadslandbouw”, aldus Ard Van de Kreeke, oprichter van Growy.

INDUSTRIAL real estate partners begeleidde CTPark Amsterdam City bij de verhuur.