C&A Europe heeft Minette Bellingan toegevoegd aan haar Europese managementteam. Bellingan, die veel ervaring heeft gedaan bij e-commercebedrijven als Coupang.com en Amazon.com, is deze week begonnen in haar nieuwe functie als Chief Operating Office en zal de afdelingen Fulfillment, Planning, Sourcing en Sustainability aansturen en de transitie tot omnichannel retailer moet versnellen.

Met een achtergrond van meer dan 25 jaar ervaring in supply chain management bij toonaangevende wereldwijde retailers, waaronder recente rollen bij Coupang.com en Amazon.com, brengt Bellingan een schat aan expertise met zich mee. Ze staat ook bekend om haar toewijding aan duurzaamheid en is benoemd tot Industry Fellow van het Institute for Manufacturing van Cambridge University.

Giny Boer, CEO van C&A Europe, liet weten: “Een efficiënte en duurzame supply chain is essentieel om onze klanten kleding van hoge kwaliteit te bieden tegen een betaalbare prijs. Minette zal een grote bijdrage leveren aan de transformatie van ons bedrijf met haar liefde voor duurzaamheid en uitgebreide internationale ervaring op dit gebied en supply chain management.”

De benoeming van Bellingan maakt het European Leadership Team van C&A compleet, waarmee het bedrijf zich verder positioneert als een moderne, omnichannel moderetailer in Europa.