Flitsbezorger Getir gaat zijn assortiment, en dat van Gorillas, aanbieden op Thuisbezorgd.nl. De circa 2.000 producten zullen rechtstreeks geleverd door Getir of Gorillas-bezorgers. Na de succesvolle uitrol in onder meer Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, bundelen Thuisbezorgd.nl en Getir nu ook hun krachten in Nederland.

Het assortiment van Getir is al sinds mei verkrijgbaar op Thuisbezorgd.nl. De producten van Gorillas zijn daar deze maand aan toegevoegd, waardoor Getir en Gorillas in alle steden in Nederland waar het actief is nu beschikbaar zijn op Thuisbezorgd.nl. Getir zal bestellingen via Thuisbezorgd.nl direct verwerken en bezorgen. De circa 2.000 dagelijkse artikelen die Getir en Gorillas aanbieden, zijn nu te bestellen via de Thuisbezorgd.nl app en website.

Florian Brunsting, General Manager Nederland van Getir en Gorillas, zegt: “Als de pionier op het gebied van snelle bezorging van boodschappen streven we ernaar om onze klanten kostbare tijd terug te geven. Daarom zien we deze samenwerking met een van de toonaangevende marktplaatsen voor maaltijdbezorging als een win-winsituatie. De Nederlandse gebruikers van Thuisbezorgd.nl kunnen nu ook genieten van het gemak van onze uitgebreide selectie van ongeveer 2.000 alledaagse artikelen, waaronder veel lokale producten. Tegelijkertijd zal Getir profiteren van toegang tot de klantenbasis van Thuisbezorgd.nl, waardoor we in Nederland verder groeien”.

Gijs Weterings, directeur Thuisbezorgd.nl, voegt daaraan toe: “Thuisbezorgd.nl biedt de consument een steeds bredere keuze, variërend van heerlijke maaltijden van hun favoriete lokale restaurant tot het bestellen van essentiële boodschappen en verse producten. Het uitgebreide assortiment van Getir en Gorillas is een mooie aanvulling op ons aanbod”.

Brunsting en Weterings benadrukken dat Thuisbezorgd.nl, Getir en Gorillas dezelfde visie op belangrijke maatschappelijke onderwerpen hebben: “Onze bezorgers zijn in loondienst en beide bedrijven investeren in verkeersveiligheid en werken samen met partners TeamAlert (Thuisbezorgd.nl) en Veilig Verkeer Nederland (Getir)”.