Deliverect, een wereldwijd bedrijf dat online bestellingen voor restaurants afhandelt, heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met Uber. Met Deliverect Dispatch kunnen restaurants hun bezorgmogelijkheden opschalen, ondersteund door Uber Direct.

Restaurants, die zowel Deliverect als Uber Direct gebruiken, kunnen nu moeiteloos de customer journey beheren vanaf het moment van bestellen tot de levering. Als de bestelling via de eigen app, website of sociale kanalen van de klant gebeurt, stelt Deliverect Dispatch hen in staat om gebruik te maken van de koeriers van Uber voor een efficiënte en directe bezorgservice. Dit helpt niet alleen om klanten beter te bedienen, maar stelt restaurants ook in staat hun marges te behouden en tegelijkertijd hun merkimago en klantgegevens te beheren.

Dankzij Deliverect Dispatch worden achterliggende processen geoptimaliseerd door integratie met het kassasysteem van het restaurant. Hierdoor kunnen bestellingen automatisch worden toegewezen aan Uber Direct, waardoor de operationele efficiëntie in de keuken wordt vergroot. Restaurants hebben ook de mogelijkheid om de bezorgkosten via Uber Direct te bepalen, wat meer flexibiliteit biedt in prijsstelling en leveringsopties voor klanten.

Jordi Suarez, Global Head of Uber Direct, benadrukte de waarde van de samenwerking en merkte op dat snelle levering tegenwoordig een basisverwachting is voor consumenten. Zhong Xu, CEO van Deliverect, benadrukte het belang van snelle levering voor het succes van restaurants.