SwipBox, het toonaangevende bedrijf in pakketlockers, heeft onlangs hun 40.000ste Infinity-pakketkast afgeleverd.

Jens Rom, CEO van SwipBox, zei: “We hebben Infinity ontwikkeld om gemak te bieden in netwerken over de hele wereld en zijn trots op onze innovatieve partners, vaak pioniers in pakketbezorging. Dankzij hen breidt Infinity zijn aanwezigheid uit in steeds meer landen." Hij gelooft dat de Infinity kast door zijn lage TCO en gebruiksgemak nog jarenlang aantrekkelijk zal blijven."

Oorspronkelijk was SwipBox voornamelijk actief in de Noordse landen. Recentelijk echter, met lanceringen in Zuid-Europa en belangstelling uit Amerika, bewijst het bedrijf dat hun producten wereldwijd gewild zijn. Deze groei weerspiegelt ook hun klantgerichte strategie, waarbij wordt ingespeeld op nieuwe markten en trends, zoals AI-tools en intelligente labeloplossingen.

Jens Rom voegde toe: “Zonder deze ondernemende strategie hadden we niet net de 40.000ste pakketkast verzonden – een getal waar we enorm trots op zijn. Als je ze opstapelt zou dat gelijkstaan aan negen keer de Mount Everest."

Het doel van SwipBox is het bieden van de beste gebruikerservaring voor het bezorgen en ophalen van pakketten via hun kasten. Met intuïtieve netwerkbeheersoftware en gebruiksvriendelijke pakketkasten streeft het bedrijf naar maximaal gemak voor logistieke dienstverleners en eindgebruikers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Denemarken, met nevenvestigingen in Pakistan, Polen en Australië. In samenwerking met partners werkt SwipBox voortdurend aan het optimaliseren van hun oplossingen om de CO2-voetafdruk te verminderen.