RAI Amsterdam heeft aangekondigd dat het zijn partnership met de wereldwijd opererende logistieke dienstverlener DB SCHENKER heeft verlengd. Als officiële beursexpediteur blijft DB SCHENKER nu tot en met 2028 aan RAI Amsterdam verbonden. De vernieuwde overeenkomst werd op 11 september bekrachtigd.

Bart van der Heijden, Director Events van RAI Amsterdam, benadrukt de vruchtbare samenwerking van de afgelopen jaren: “Met DB SCHENKER hebben we de afgelopen jaren een duurzame relatie opgebouwd. Zij zijn onze logistieke partner waarmee we mobiliteitsoplossingen bedenken en uitvoeren, om de logistiek in en om de RAI te optimaliseren. We kijken uit naar de continuering van deze samenwerking.”

Nicole Biesheuvel, Senior Vice President Fairs, Events & Special Logistics bij DB SCHENKER in de Benelux, licht toe hoe zij samen met RAI Amsterdam de klantverwachtingen willen overtreffen en de toekomstvisie van RAI vorm willen geven: "Denk hierbij aan het door ons opgezette advanced warehouse om de transportbewegingen van en naar de RAI te reduceren, het inzetten van een zero emissie sprinter voor kleine zendingen en het elektrificeren van het onsite materieel. Hier ligt onze toegevoegde waarde als logistieke partner."

Deze verlenging van het partnerschap markeert een stap voorwaarts in de toewijding van beide bedrijven om de logistieke operaties bij RAI Amsterdam te blijven innoveren en verbeteren.