Het Belgische bezorgbedrijf, Press, Periodicals and Publicity (PPP), heeft zijn horizon verbreed door de Brusselse groene bezorgdienst Urbeez over te nemen.

Urbeez, met zijn wortels diep in Brussel, is razendsnel een naam geworden in koolstofneutrale leveringsdiensten. Hun volledig elektrische vloot - een mix van fietsen, bakfietsen, scooters en bestelwagens - getuigt van hun toewijding aan milieuvriendelijkheid. Hun klantenkring is net zo indrukwekkend, met zowel lokale zwaargewichten zoals Metro en Brico als internationale spelers zoals Amazon en Colruyt.

Voor PPP betekent deze overname meer dan alleen het toevoegen van een groen tintje aan hun diensten. Naast het versterken van hun milieucredentials, biedt Urbeez's ervaring, vooral in de maaltijdbezorgingssector, PPP nieuwe mogelijkheden om hun dienstenaanbod te diversifiëren.

De samenwerking tussen deze twee bedrijven belooft een krachtige combinatie van duurzaamheid en marktervaring te zijn, waardoor zowel PPP als Urbeez naar verwachting zullen profiteren van een groter bereik en vernieuwde diensten.