XPO Logistics gaat samenwerken met Ares Power, onderdeel van Kingdom Energy. Deze samenwerking moet de groene energie-inspanningen in het VK en Ierland versterken.

Ares Power, met vestigingen in onder meer Cheshire, Milaan en Hilversum, biedt energiebesparende oplossingen zoals zonnepanelen, batterijopslag en laadstations voor elektrische voertuigen. XPO Logistics zal een reeks logistieke diensten leveren, waaronder douane-afhandeling, opslag en distributie, waarbij digitalisering de klantbeleving verbetert.

Steve Boardman, UK sales director van Ares Power, zei: “Het is geweldig om met XPO samen te werken. We zochten een partner die, net als wij, waarde hecht aan het milieu. We zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking.”

Dan Myers, managing director bij XPO Logistics, voegde toe: “We zijn verheugd Ares Power te ondersteunen in hun groei in het VK en Ierland. Onze milieufocus sluit perfect aan bij hun visie.”

XPO Logistics staat bekend om zijn technologie-gedreven diensten, waaronder transport, opslag en 'last mile'-levering, en past deze diensten aan op de specifieke behoeften van zijn klanten.