Distrilog Groep heeft aangekondigd dat De Rocker Logistics, een bekende speler in koeltransport en -logistiek, officieel deel uitmaakt van hun organisatie. Deze strategische overname markeert een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven en opent nieuwe perspectieven voor verdere groei en verbeterde dienstverlening aan klanten.

De integratie van De Rocker Logistics in de Distrilog Groep biedt een veelbelovend vooruitzicht voor beide logistieke spelers. De beslissing om de krachten te bundelen komt voort uit de erkenning van de uitdagingen en kansen die de logistieke sector in de toekomst te wachten staan. De Rocker Logistics, een gerenommeerd familiebedrijf, voelt zich gesterkt door de samenvoeging met een gevestigde naam als Distrilog Groep.

Rudy Denutte, Managing Director van De Rocker Logistics, benadrukt het belang van deze stap: "Als logistiek bedrijf stonden we voor een tweesprong: zelfstandig blijven opereren of aansluiting zoeken bij een grotere partner. We zijn tevreden en trots op onze keuze om deel te worden van de Distrilog Groep, die net als wij als familiebedrijf dezelfde groeiambities deelt. Samen kunnen we sterker staan en de uitdagingen van morgen tegemoet treden."

Voor Distrilog is deze overname een bewuste strategische keuze om haar positie in de markt van geconditioneerde food logistics te versterken. Door de overname van De Rocker Logistics vergroot Distrilog haar expertise in deze niche en versterkt zij haar vermogen om haar klanten nog beter van dienst te zijn.

Philip Salaerts, CEO van de Distrilog Groep, ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet: "De Rocker Logistics is een referentie in de sector van geconditioneerde food logistics, waar wij als Distrilog onze groeiambities hebben liggen. Met deze integratie voegen we waardevolle kennis en ervaring toe aan onze activiteiten, waardoor we onze positie in de markt kunnen versterken en onze klanten nog beter kunnen bedienen."

De logistieke sector in België kan uitkijken naar een veelbelovende samenwerking tussen deze twee gerespecteerde namen, die gezamenlijk hun klantenkring willen bedienen en hun gezamenlijke ambitie delen om te excelleren in de geconditioneerde food logistics. Met de samenvoeging van Distrilog en De Rocker Logistics ontstaat een sterke combinatie van kennis en ervaring, waardoor de toekomst van beide bedrijven er rooskleurig uitziet.