Het Belgische kledingmerk JBC heeft een samenwerking aangekondigd met Active Ants - een dochteronderneming van bpostgroup gespecialiseerd in het leveren van logistieke ondersteuning voor e-commerce bedrijven. Vanaf september worden de online bestellingen van de kledingretailer verwerkt in het fulfillment center van Active Ants in het Belgische Willebroek.

Gert Hellemans, General Manager van Active Ants België, sprak zijn tevredenheid uit over de samenwerking: "Met de uitbreiding van onze AutoStore hebben we alle ruimte om de samenwerking met JBC op te starten. We zijn verheugd dat ze vertrouwen in ons hebben getoond en hebben gekozen voor een partner waar moderne technologie efficiëntie en ecologie combineert."

Bart Claes, CEO van JBC, legde de beweegredenen achter de beslissing uit: "De innovatieve aard en het sterk geautomatiseerde logistieke proces van Active Ants maken hen goed voorbereid op de toekomst. In combinatie met hun duurzame aanpak waren ze voor ons de logische keuze als nieuwe logistieke partner."

Door samen te werken met Active Ants wil JBC gebruik maken van hun geavanceerde technologie en geautomatiseerde systemen om de online orderverwerking te verbeteren. De samenwerking weerspiegelt JBC's streven om efficiënte en milieuvriendelijke logistieke oplossingen te bieden voor zijn groeiende e-commerce activiteiten.

Verwacht wordt dat deze samenwerking het fulfillmentproces zal optimaliseren, de nauwkeurigheid van bestellingen zal verbeteren en de algehele klantervaring voor het online winkelend publiek van JBC zal verbeteren. Het gebruik van de ultramoderne faciliteiten van Active Ants zal zorgen voor een naadloze afhandeling en levering van de online bestellingen van het kledingmerk.

De beslissing om samen te werken met Active Ants onderstreept JBC's toewijding om voorop te blijven lopen in het zich ontwikkelende e-commerce landschap. Door gebruik te maken van innovatieve logistieke oplossingen wil JBC haar activiteiten stroomlijnen en efficiënt en duurzaam voldoen aan de toenemende eisen van online klanten.