WDP, een gerenommeerde expert in het bouwen van logistieke magazijnen en Gosselin, een gespecialiseerde aanbieder van internationale verhuis- en logistieke diensten, hebben zich verenigd in een joint venture. De start van deze samenwerking markeert de oprichting van een nieuw ultramodern logistiek magazijn op de voormalige Milcobel-locatie in Deurne.

Marc Smet, CEO van Gosselin Group, vertelt: "Na de verwerving van de Milcobel-locatie, strategisch gelegen nabij onze bestaande containerterminal, hebben we besloten om deze onderneming gezamenlijk met WDP aan te gaan, waarbij we de complementaire aard van onze activiteiten en onze gedeelde visie erkennen."

De expertise van WDP in de bouw van magazijnen sluit volgens Andreas Vermost, development manager bij WDP, naadloos aan bij de kennis van Gosselin in verhuis- en logistieke diensten. "Met onze gedeelde waarden van wendbaarheid, flexibiliteit en vooruitstrevendheid staan we perfect gepositioneerd voor wederzijdse groei in de toekomst."

In Deurne ondergaat de voormalige Milcobel-fabriek een transformatie om plaats te maken voor twee gloednieuwe, ultramoderne duurzame magazijnen, elk met een indrukwekkende oppervlakte van 18.000 vierkante meter. Daarnaast hebben WDP en Gosselin met succes een project van de Vlaamse Waterweg in Genk weten te bemachtigen.